[email protected]       06 15 21 22 37

De Riool-afvoer-Ontstoppingsdienst is dé ervaren specialist in het oplossen van allerlei rioolproblemen. Wij bieden een garantie van 3 maanden op al ons ontstoppingswerk. Na het ontstoppen van uw riolering kunnen wij indien nodig een grondige inspectie uitvoeren om te controleren of de afvoer volledig schoon is. Hierdoor kunt u zeker van zijn dat uw riolering nog lange tijd zonder problemen kan functioneren. Mocht tijdens de inspectie toch een ander probleem aan het licht komen, dan kunnen wij dit direct voor u herstellen.

Bij Riool-afvoer-Ontstoppingsdienst kunt u ook terecht voor het opsporen van rioollekkages of rioollucht in uw huis. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange expertise en kunnen elk rioolprobleem deskundig identificeren en meedenken over de beste oplossing om het probleem op te lossen.

Wij leveren niet alleen een uitstekende service en kwaliteit, maar hanteren ook eerlijke vaste prijzen. Om onze kwaliteit te waarborgen, bieden wij een garantieperiode van 3 maanden. U betaalt geen extra toeslagen voor het gebruik van verschillende ontstoppingsapparatuur, wij hanteren een vast tarief. Zo heeft u altijd duidelijkheid over de kosten voor het oplossen van uw rioolprobleem.

Rioolprobleem?

Heeft u last van een rioolprobleem? Wij zijn dé rioolspecialist voor het reinigen en inspecteren van uw afvoer. Zowel voor de binnen riolering als de buitenriolering kunt u bij ons terecht. Of u nu te maken heeft met een verstopte afvoer of een inspectie wilt laten uitvoeren aan het riool, onze monteurs beschikken over alle benodigde apparatuur om uw afvoeren weer schoon en vrij te krijgen. Met onze freesmachines kunnen wij uw riool weer openfrezen met verschillende freeskoppen. Met onze hogedrukspuit kunnen wij de afvoer ontstoppen en reinigen met verschillende spuitkoppen. Bij rioollucht in huis kunnen wij deze met onze rookmachine opsporen. Tevens kunnen wij door middel van een zender en ontvanger het leidingverloop in kaart brengen. Mocht er iets mis zijn met de afvoer, dan kunnen wij dit direct voor u herstellen.

Wij zorgen ervoor dat uw rioolprobleem snel en vakkundig wordt opgelost. Neem vandaag nog contact met ons op en wij staan paraat om u te helpen!