[email protected]       06 15 21 22 37

Riool-afvoer-ontstoppingsdienst is zeer ervaren in het oplossen van rioolproblemen. Wij geven 3 maanden garantie op ons ontstoppingswerk. Na het ontstoppen van de riolering kunnen wij indien nodig een inspectie uitvoeren om te zien of de afvoer weer helemaal schoon is. Daardoor bent u er zeker van dat de riolering weer een hele tijd mee zal gaan. Komt er tijdens de inspectie toch nog een probleem aan het licht dan kunnen wij deze herstellen.

Ook voor het opsporen van een rioollekkage of rioollucht in huis bent u bij ons op het juiste adres. Onze jaren lange ervaren monteurs sporen alle rioolproblemen deskundig op en denken mee over de beste oplossing om dit te verhelpen.


Wij leveren een goede service en kwaliteit tegen een eerlijke vaste prijs. Een garantieperiode van 3 maanden om dit te waarborgen. Geen extra toeslagen voor het gebruik van verschillende apparatuur wij hanteren een vast tarief. Zo heeft u duidelijkheid in de kosten voor het verhelpen van het riool probleem.

Rioolprobleem?

Wij zijn de rioolspecialist voor het reinigen van de afvoer en het inspecteren van de afvoer. Voor zowel de binnen riolering als het buiten riolering kunt u bij ons terecht. Of u nu een verstopte afvoer heeft of een inspectie wilt laten uitvoeren aan het riool. Onze monteurs hebben alle benodigde apparatuur bij om de afvoeren weer schoon en open te krijgen. Voor onze freesmachines hebben wij verschillende freeskoppen om het riool weer open te frezen. Op onze hogedrukspuit kunnen wij ook verschillende spuitkoppen zetten om de afvoer te ontstoppen en te reinigen. Heeft u rioollucht in huis dan kunnen wij deze opsporen met onze rookmachine. Ook kunnen wij het leiding verloop in kaart brengen door middel van een zender en ontvanger. Mocht er iets mis zijn met de afvoer dan kunnen wij deze voor u herstellen.

Wij lossen het probleem op!!!