[email protected]       06 15 21 22 37

Inspecteren van de afvoer

Rioolcamera inspectie

Het inspecteren van de afvoer is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Nadat we de afvoer hebben gereinigd, kunnen we een inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat alles goed is schoongemaakt en dat er geen resterende verstoppingen of problemen zijn. Dit zorgt ervoor dat uw afvoer volledig schoon en open is, waardoor de kans op nieuwe verstoppingen wordt verminderd. Bovendien geven we na onze werkzaamheden een garantie van 3 maanden, zodat u gedurende die periode gemoedsrust heeft.

Een efficiënte manier om de afvoer te inspecteren, is door gebruik te maken van rioolcamera’s. Deze camera’s zijn uitgerust met een zender, zodat we de locatie van de afvoerleiding kunnen volgen boven de grond. Hierdoor weten we precies waar de afvoer zich bevindt en kunnen we eventuele problemen snel identificeren. Mochten we tijdens de inspectie problemen ontdekken, dan voorzien we u van passend advies. In sommige gevallen kunnen we zelfs gedeeltelijke reparaties uitvoeren, zonder dat daarbij de hele afvoerleiding hoeft te worden vervangen.

Kortom, bij Riool-afvoer-Ontstoppingsdienst staan we niet alleen klaar om uw afvoer te ontstoppen, maar ook om deze grondig te inspecteren. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals rioolcamera’s en zenders streven we ernaar om uw afvoersysteem optimaal te laten functioneren en eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele afvoer inspectie.